Fibromyalgi, det tar lang tid å komme seg fra stress, eller fra fysisk arbeid. Hvorfor?

Har du lagt merke til at det tar noen dager å komme seg fra en stressende hendelse, eller å gjøre noe fysisk arbeid? En 48 timers restitusjonsperiode er en av få permanente trekk ved fibromyalgi og kronisk utmattelsessyndrom. Vi vet fortsatt ikke hvorfor vi trenger to dager på å komme oss etter … Vel, nesten hva som helst, men en stor del av Forskning fokuserer på ubehag etter anstrengelse, forsterket utmattelse og økte andre symptomer etter fysisk arbeid (klipping av gresset). Flere forskningsgrupper har funnet arvelige abnormiteter og i blodet etter en aktivitet Det vi vet om denne restitusjonstiden er at det alltid skjer med oss.
For meg ville det være veldig nyttig å ta et par dager etter et stort oppdrag. Jeg fikk vite om dette problemet 8 eller 9 måneder etter at jeg fikk vite om fibromyalgi. Jeg jobbet fremdeles som TV-nyhetsprodusent, noe som betyr at jeg gjorde en live-show på slutten av hver dag. Det er en stressende omstendighet, selv på de roligste dagene. Jeg visste at symptomene mine ville bli verre i løpet av uken, og forbedres merkbart søndag kveld, og det virket som logisk.

Skjer det ikke noen syk?Jeg la merke til at andre stressårsaker, ikke arbeid, fikk meg til å føle meg veldig dårlig, sliten, trøtt i 2 dager. Barna mine, de var små, i førskolealder, jeg hadde mye stress hjemme også! stresshormoner. Smertene gjorde meg gal, jeg var svimmel og desorientert. Jeg kunne knapt danne en setning da jeg kom til sofaen og gikk til sengs. Det var i løpet av en søndag ettermiddag. Jeg var ufør til tirsdag ettermiddag. Onsdag morgen Jeg følte meg ganske bra, selv om jeg ikke kom til fredag. Når jeg forlot jobben for å jobbe hjemmefra, begynte jeg å være forsiktig med 48-timersregelen, og jeg la merke til at denne restitusjonstiden er viktig (i meg), for Det betyr ikke å slutte å gjøre alt, men det betyr å ta ting sakte,og unngå stress så mye som mulig, (jeg har tross alt fortsatt barn!) Da jeg snakket med flere og flere mennesker med disse sykdommene (FM og CFS), hørte jeg om og om igjen hvor viktig dette utvinningsområdet er for oss Ingenting er selvfølgelig absolutt når det gjelder disse sykdommene, men det er vanlig nok at det er verdt å være oppmerksom på.Se om du trenger den 48 timers gjenopprettingsperioden også.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *