Medicinske svampe til effektiv fibromyalgibehandling

Der er en masse forskning tilgængelig, der viser, at svampe eller svampe falder ind under en kategori kendt som basidiomycetes. Svampe yngler for det meste på alle slags organisk materiale, og deres hovedformål er at nedbryde denne organiske forbindelse til nyttigt og spiseligt stof kendt som polysaccharider.

Disse svampe, der findes i svampene, falder i 3 hovedgrupper af kemiske forbindelser, der er ansvarlige for at give adskillige terapeutiske kure.

Polysaccharid-proteinkomplekser – Disse forbindelser har ekstraordinære kvaliteter til at styrke immunsystemet. Echinacea, Aloe Vera, Ginseng og Astragalus falder ind under denne kategori.

Triterpener  – er fulde af steroide egenskaber, der er identiske med vores eget endokrine-hormonelle system. Triterpener-forbindelser – fungerer som hormonformidlere for at stabilisere og lindre utallige endokrine problemer.

Nitrogen – består af forbindelser, der er essentielle for en bedre funktion af vores nervesystem, og som får dig til at føle dig energisk. De er parallelle med byggestenene i vores centrale cellemateriale af RNA.

Medicinske svampe til behandling af kronisk træthed og fibromyalgi

Flere former for forskning er begyndt at undersøge svampenes terapeutiske egenskaber og begynder at identificere, at de er fulde af utrolige sundhedsfremmende egenskaber. En række svampe er blevet afsløret for at forbedre immunsystemet, forsvare sig mod infektioner, afværge vira og bakterier, mindske inflammation, forbedre hjertesundheden, mindske kræftrisikoen, stabilisere blodsukkeret og meget mere.

Reishi-svampe  (Ganoderma Lucidum) er vidunderlige svampe, der giver lindring af fibromyalgi-symptomer, fordi de omfatter omkring 200 karakteristiske og dynamiske elementer, som er tilgængelige fra enhver kendt planteart. Husk altid at indtage Reishi i sin udvundne form, da dens træagtige form er ufordøjelig. Det er en kraftfuld kilde til antioxidant med antimikrobiel virkning, der kan bekæmpe mikrober, sygdomme, revitalisere immunsystemet og trøste det autonome nervesystem.

Hvorfor Reishi-svampe anses for at være mest effektive mod fibromyalgi? Især på grund af dets evne til at behandle muskelømhed, irritabel tyktarm (IBS), colitis, sår, bronkial spasmer, og frem for alt hjælper det med leverafgiftning.

Cordyceps Sinensis  (Dong Chong Xia Cao) sjovt navn er det ikke? Det er indtil nu ikke betragtet som velundersøgte svampe, men UK Cancer Research anbefalede, at det muligvis er nyttigt til at helbrede patienter med kræft, AIDS og immunforstyrrelser. Den består af kraftige polysaccharider og steroler, og undersøgelser viser, at Cordyceps Sinensis-effektivitet måske stammer fra dets berigende potentiale af cellemedieret immunitet og dets evne til at bekæmpe ilt fra frie radikaler, mens den håndterer cellulære bioenergisystemer. Dens potentiale til at øge iltoptagelsen gør den virkelig nyttig for astmapatienter, bronkial ømhed og overfølsomhed. Talrige atleter bruger det i deres daglige spiserutine til at præstere energisk.

Cordyceps Sinensis fungerer som et middel til at helbrede mange af fibromyalgisymptomerne som uro, rastløshed, udmattelse, træthed. Det får dig også til at føle dig energisk; forbedre immunsystemet, og hjælper i lunger, og lymfeknuder afgiftning.

Maitake-  svampe (Grifola frondosa)- De er fremragende styrker af immunsystemet, fordi det består af proteinbundne polysaccharider. Det har vist sig at bremse rækkefølgen af ​​alvorlig AIDS-sygdom hos mange patienter. Maitake-svampe præsenterer også lovende resultater i behandling af tumorer, mindsker uønskede kemoterapibivirkninger, sænker blodtrykket, harmoniserer blodsukker hos diabetikere og reducerer ledbetændelse.

Shiitakesvampe  (Lentinus edodes) I forskning er det blevet fundet meget nyttigt til behandling af betændelse, dermatitis, levercirrhose, vaskulær sklerose, forhøjet blodtryk, forhøjet kolesterol i blodet. Journal of Alternative and Complementary Medicine i 2002 rapporterede, at japanske eksaminatorer havde bekræftet, at Shitake-svampe har potentialet til at sænke kolesterolniveauet.

Andre undersøgelser afslørede, at det består af antitumoregenskaber, der hæmmer udvidelsen af ​​visse kræfttyper; på den anden side er der andre undersøgelser, der viser, at det giver værdifulde resultater i helbredelse af CFS og fibromyalgi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *