Yolanda kollapser mens hun snakker om smerter i fibromyalgi: “Jeg kan ikke engang kysse barna mine”

  • “Det er en smerte som ser ut til å tære sjelen din”

Julio Armas  reiser til Algeciras for å møte  Yolanda, en fibromyalgi-pasient  hvis smerte forhindrer ham i å til og med klemme barna sine. “Jeg har vært slik i fire år. Siden i fjor i sengen. Jeg har alltid jobbet, jeg var geriatrisk assistent for en hushjelp. Jeg var veldig aktiv, støv, jeg forlot ett sted og gikk inn på et annet. Jeg var lidenskapelig opptatt av det. flamenco  . Jeg føler at alt har gått tapt. Jeg vil gjøre mange ting, men kroppen min tillater det ikke. Jeg kan ikke kle meg eller vaske  … det er smerter som ser ut til å spise inn i sjelen min. Huden din gjør vondt. Jeg gir deg en klem. Det gjør vondt …  Det ødela livet mitt », Forklarer hun, smeltet i et hav av tårer. 

Legen klarer å løfte pasienten sin fra sengen  og undersøker henne veldig nøye og tar tak i utløserne hennes. Armas oppdager det store antallet medisiner som Yolanda tar daglig. Bare  bivirkningene  kan avslutte velvære til enhver sunn person. Julio overtaler henne til å ta en liten tur og finne ut mer om livet hans.

paseo 

“  Selv om jeg er omgitt av mange mennesker, føler jeg meg ensom  , jeg tror ikke de forstår meg, jeg føler meg som et annet personnummer. Hvis jeg måtte definere denne sykdommen med ett ord, ville det være:  ødeleggende  . Det tar mange ting ut av livet mitt. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *