DETTE ER MIN DAG MED FIBROMYALGI

DETTE ER MIN DAG MED FIBROMYALGI

I dag er den vanskeligste dagen etter å ha begynt å leve med fibromyalgi og at jeg har farget dager av de som skal glemmes. Alt gjør vondt, og når jeg sier alt mener jeg alt.

I går var en hard dag full av hendelser, for mye spenning, for mye virkelighet uten bind for øynene, for mange avklaringer til noen som fortjente dem lenge før og som jeg trodde ble gitt oppriktig og tydelig. I dag, i dag er dagen etter så mye negative følelser, etter så mye utbrudd, for å se at verden falt fra hverandre og det er ingen mulig løsning, å se at alt var en farse som du skapte foran øynene dine fordi virkeligheten, i det øyeblikket , var veldig smertefullt; men det må være at nå er kroppen min, mitt sinn og mine følelser forberedt på å se og møte virkeligheten.

Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, hvordan jeg skal forklare til noen som ikke føler smerten at fibromyalgiske pasienter føler hva som skjer i kroppen vår når damptrommelen bestemmer seg for å gå over den og insisterer på å ødelegge hvert avsidesliggende hjørne av kroppen og sinnet ditt .

Vel, jeg skal prøve. Jeg våknet etter å ha sovet lite natten før. Han hadde ikke hvilt mye takket være gårsdagen, selv om det ikke er helt sant, han hadde ikke hvilt mye som nesten hver natt. Jeg hadde vanskelig for å reise meg og holde meg oppreist til jeg kom til første etasje der kjøkkenet er. Virkelig allerede lav ville det være og uten noe ønske om å snakke, le, forklare eller noe; Du vil bare spise frokost, ta medisinene og legge deg på sofaen for at smertene skal forsvinne.

Problemet med dette er sameksistens, for da spør de deg hvordan du har det, og du vil selvfølgelig ikke svare det vanlige, så du sier noe sånt som “trøtt og litt sår”, men problemet er der allerede, det er allerede løst. generert fordi uttrykket ditt, ansiktet ditt, gestene dine, mangelen på oppmerksomhet ikke stemmer overens med svaret du har gitt og så begynner det å skapes et ubehagelig klima ved bordet. Når den syretesten er over, reiser du deg med vanskeligheter, og tar medisinene, for å se om det hjelper i det hele tatt. Du går opp igjen og du tar av deg pysjamasen for å friske opp, du går ned og legger deg på sofaen for å se om ting skjer.

I det øyeblikket gjorde jeg vondt i føttene, bena, midjen og ryggen. Øynene dine begynner å brenne og du føler deg veldig ukomfortabel. Faktum er at du ikke bare føler deg ukomfortabel på grunn av det som gjør vondt, du føler deg ukomfortabel fordi i dag hadde du aquarunning og du kan ikke gå, fordi du ville ha likt å gjøre ting og du kan ikke gjøre noe; Du utsettes for å sitte i den vanlige stolen uten å kunne gå ut, ikke engang for å få litt frisk luft på terrassen. Når den syretesten er over, reiser du deg med vanskeligheter, og tar medisinene, for å se om det hjelper i det hele tatt. Du går opp igjen og du tar av deg pysjamasen for å friske opp, du går ned og legger deg på sofaen for å se om ting skjer.

I det øyeblikket gjorde jeg vondt i føttene, bena, midjen og ryggen. Øynene dine begynner å brenne og du føler deg veldig ukomfortabel. Faktum er at du ikke bare føler deg ukomfortabel på grunn av det som gjør vondt, du føler deg ukomfortabel fordi i dag hadde du aquarunning og du kan ikke gå, fordi du ville ha likt å gjøre ting og du kan ikke gjøre noe; Du utsettes for å sitte i den vanlige stolen uten å kunne gå ut, ikke engang for å få litt frisk luft på terrassen. Når den syretesten er over, reiser du deg med vanskeligheter, og tar medisinene, for å se om det hjelper i det hele tatt.

Du går opp igjen og du tar av deg pysjamasen for å friske opp, du går ned og legger deg på sofaen for å se om ting skjer. I det øyeblikket gjorde jeg vondt i føttene, bena, midjen og ryggen. Øynene dine begynner å brenne og du føler deg veldig ukomfortabel. Faktum er at du ikke bare føler deg ukomfortabel på grunn av det som gjør vondt, du føler deg ukomfortabel fordi i dag hadde du aquarunning og du kan ikke gå, fordi du ville ha likt å gjøre ting og du kan ikke gjøre noe; Du utsettes for å sitte i den vanlige stolen uten å kunne gå ut, ikke engang for å få litt frisk luft på terrassen.

Du går ned og legger deg på sofaen for å se om ting skjer. I det øyeblikket gjorde jeg vondt i føttene, bena, midjen og ryggen. Øynene dine begynner å brenne og du føler deg veldig ukomfortabel. Faktum er at du ikke bare føler deg ukomfortabel på grunn av det som gjør vondt, du føler deg ukomfortabel fordi i dag hadde du aquarunning og du kan ikke gå, fordi du ville ha likt å gjøre ting og du kan ikke gjøre noe; Du utsettes for å sitte i den vanlige stolen uten å kunne gå ut, ikke engang for å få litt frisk luft på terrassen. Du går ned og legger deg på sofaen for å se om ting skjer.

I det øyeblikket gjorde jeg vondt i føttene, bena, midjen og ryggen. Øynene dine begynner å brenne og du føler deg veldig ukomfortabel. Faktum er at du ikke bare føler deg ukomfortabel på grunn av det som gjør vondt, du føler deg ukomfortabel fordi i dag hadde du aquarunning og du kan ikke gå, fordi du ville ha likt å gjøre ting og du kan ikke gjøre noe; Du utsettes for å sitte i den vanlige stolen uten å kunne gå ut, ikke engang for å få litt frisk luft på terrassen.

Min fire år gamle datter insisterer på å ligge med meg på sofaen, slik at jeg etter kort tid begynner å føle meg ukomfortabel på grunn av bevegelsene hennes og fordi hun vil leke med meg. Hva mer vil jeg ha i dag!!!! Men det er bare det at jeg ikke engang forstår hva du sier, TV-en hennes på, Pablillo ber henne om stoffet, hun snakker til meg; Det er for mye for meg, tankene mine er ikke klare i det hele tatt, evnene mine er under 20 % og jeg begynner å fortvile, føle meg ubrukelig, føle at jeg er verdiløs, forstå at jeg ikke gir noe positivt til hvem som helst og at jeg har det jeg fortjener. Så før jeg surmuler nede, bestemmer jeg meg for å gå ovenpå for å legge meg ned på rommet mitt, der datteren min jager meg og hvor jeg finner mannen min som kler på seg.

Så han spør meg hvordan jeg har det og om jeg skal legge meg der. Jeg forklarer hvordan jeg har det bortsett fra at smertene allerede er så uutholdelige at det er tydelig og jeg sier ja, jeg skal legge meg på rommet for å prøve å hvile. Det er da jeg hallusinerer mer enn jeg trodde jeg noen gang skulle hallusinere, mannen min ber meg forklare hva dvergen hadde bedt om i kongegave for å gå ut og kjøpe det til ham. Ansiktet mitt må ha vist hva jeg virkelig følte i det øyeblikket, sinne, frustrasjon, fortvilelse; Jeg spurte ham om han skulle forlate meg slik og med barna hjemme.

Svaret hans var mer opplysende enn hans holdning gjennom alle disse årene. Ja, jeg tenkte å utnytte tiden, barna kommer ikke til å plage deg og hundene mindre. Barna kommer ikke til å plage deg; min fire år gamle datter kommer ikke til å plage meg, men hun forstår absolutt ikke hvordan jeg har det. Han slenger og snur seg akkurat nå i sengen der jeg ligger og til og med bevegelsen hans forårsaker meg helt ubeskrivelig smerte. For det er ikke det at jenta plager meg, det er at hun er en jente og du kan ikke be henne om ikke å lære meg hvordan hun tar salto i sengen og får meg til å bevege meg ved et uhell eller slå meg eller rett og slett bevegelsen til madrassen gjør det kroppen min skjelver i en skarp smerte som jeg har vanskelig for å komme meg fra.

Jeg følte meg alene, forlatt, men så forsto jeg raskt; Det er ikke oppgivelse, det er rett og slett misforståelse. Han som hallusinerte da jeg fortalte at min første mann forlot meg med en krise og dro på tur og overlot barna hos foreldrene, nå forstår jeg ikke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *