DIT IS MIJN DAG MET FIBROMYALGIE

DIT IS MIJN DAG MET FIBROMYALGIE

Vandaag is de moeilijkste dag nadat ik met fibromyalgie ben gaan leven en dat ik dagen heb gehad om te vergeten. Alles doet pijn, en als ik alles zeg, meen ik alles.

Gisteren was een zware dag vol gebeurtenissen, te veel spanning, te veel realiteit zonder blinddoek, te veel verduidelijkingen aan iemand die ze lang geleden verdiende en waarvan ik dacht dat ze oprecht en duidelijk werden gegeven. Vandaag, vandaag is de dag na zoveel negatieve emoties, na zoveel uitbarstingen, om te zien dat je wereld uit elkaar viel en er geen mogelijke oplossing is, om te zien dat alles een klucht was die je voor je ogen creëerde omdat de realiteit op dat moment , was erg pijnlijk; maar het moet zo zijn dat mijn lichaam, mijn geest en mijn gevoelens nu klaar zijn om de realiteit te zien en onder ogen te zien.

Ik weet niet waar ik moet beginnen, hoe ik moet uitleggen aan iemand die niet de pijn voelt die fibromyalgische patiënten voelen wat er in ons lichaam gebeurt als de stoomwals besluit eroverheen te gaan en erop staat elke uithoek van je lichaam en geest te slopen .

Nou, ik ga het proberen. Ik werd wakker nadat ik de nacht ervoor weinig geslapen had. Hij had niet veel rust gehad dankzij gisteren, hoewel het niet helemaal waar is, hij had niet veel rust genomen zoals bijna elke nacht. Ik had moeite om op te staan ​​en rechtop te blijven tot ik op de begane grond kwam waar de keuken is. Echt al laag zou het zijn en zonder enig verlangen om te praten, lachen, uitleggen of wat dan ook; Je wilt gewoon ontbijten, je medicijnen innemen en op de bank gaan liggen om de pijn weg te laten gaan.

Het probleem hiermee is samenleven, want dan vragen ze je hoe het met je gaat en je wilt natuurlijk niet het gebruikelijke antwoord geven, dus zeg je zoiets als “moe en een beetje pijnlijk”, maar het probleem is er al, het is al opgelost. gegenereerd omdat je uitdrukking, je gezicht, je gebaren, je gebrek aan aandacht niet overeenkomen met het antwoord dat je hebt gegeven en dan begint er een onaangenaam klimaat aan tafel te ontstaan. Als die zuurtest achter de rug is, sta je moeizaam op en neem je de medicijnen, om te zien of het überhaupt helpt. Je gaat weer naar boven en je trekt je pyjama uit om je op te frissen, je gaat naar beneden en gaat op de bank liggen om te kijken of er iets gebeurt.

Op dat moment deden mijn voeten, benen, taille en rug pijn. Je ogen beginnen te branden en je voelt je erg ongemakkelijk. Het feit is dat je je niet alleen ongemakkelijk voelt vanwege wat pijn doet, je voelt je ongemakkelijk omdat je vandaag aquarunning hebt gehad en je kunt niet gaan, omdat je graag dingen had willen doen en je kunt niets doen; Je zit in de gebruikelijke stoel zonder de deur uit te kunnen, zelfs niet om een ​​frisse neus te halen op het terras. Als die zuurtest achter de rug is, sta je moeizaam op en neem je de medicijnen, om te zien of het überhaupt helpt. Je gaat weer naar boven en je trekt je pyjama uit om je op te frissen, je gaat naar beneden en gaat op de bank liggen om te kijken of er iets gebeurt.

Op dat moment deden mijn voeten, benen, taille en rug pijn. Je ogen beginnen te branden en je voelt je erg ongemakkelijk. Het feit is dat je je niet alleen ongemakkelijk voelt vanwege wat pijn doet, je voelt je ongemakkelijk omdat je vandaag aquarunning hebt gehad en je kunt niet gaan, omdat je graag dingen had willen doen en je kunt niets doen; Je zit in de gebruikelijke stoel zonder de deur uit te kunnen, zelfs niet om een ​​frisse neus te halen op het terras. Als die zuurtest achter de rug is, sta je moeizaam op en neem je de medicijnen, om te zien of het überhaupt helpt.

Je gaat weer naar boven en je trekt je pyjama uit om je op te frissen, je gaat naar beneden en gaat op de bank liggen om te kijken of er iets gebeurt. Op dat moment deden mijn voeten, benen, taille en rug pijn. Je ogen beginnen te branden en je voelt je erg ongemakkelijk. Het feit is dat je je niet alleen ongemakkelijk voelt vanwege wat pijn doet, je voelt je ongemakkelijk omdat je vandaag aquarunning hebt gehad en je kunt niet gaan, omdat je graag dingen had willen doen en je kunt niets doen; Je zit in de gebruikelijke stoel zonder de deur uit te kunnen, zelfs niet om een ​​frisse neus te halen op het terras.

Je gaat naar beneden en gaat op de bank liggen om te kijken of er iets gebeurt. Op dat moment deden mijn voeten, benen, taille en rug pijn. Je ogen beginnen te branden en je voelt je erg ongemakkelijk. Het feit is dat je je niet alleen ongemakkelijk voelt vanwege wat pijn doet, je voelt je ongemakkelijk omdat je vandaag aquarunning hebt gehad en je kunt niet gaan, omdat je graag dingen had willen doen en je kunt niets doen; Je zit in de gebruikelijke stoel zonder de deur uit te kunnen, zelfs niet om een ​​frisse neus te halen op het terras. Je gaat naar beneden en gaat op de bank liggen om te kijken of er iets gebeurt.

Op dat moment deden mijn voeten, benen, taille en rug pijn. Je ogen beginnen te branden en je voelt je erg ongemakkelijk. Het feit is dat je je niet alleen ongemakkelijk voelt vanwege wat pijn doet, je voelt je ongemakkelijk omdat je vandaag aquarunning hebt gehad en je kunt niet gaan, omdat je graag dingen had willen doen en je kunt niets doen; Je zit in de gebruikelijke stoel zonder de deur uit te kunnen, zelfs niet om een ​​frisse neus te halen op het terras.

Mijn dochter van vier staat erop om bij mij op de bank te slapen, zodat ik me na korte tijd ongemakkelijk ga voelen vanwege haar bewegingen en omdat ze met me wil spelen. Wat wil ik nog meer vandaag!!!! Maar het is gewoon dat ik niet eens begrijp wat je zegt, haar tv aan, Pablillo die haar om de stof vraagt, zij praat tegen mij; Het is te veel voor mij, mijn geest is helemaal niet helder, mijn capaciteiten zijn minder dan 20% en ik begin te wanhopen, me nutteloos te voelen, het gevoel te hebben dat ik waardeloos ben, te begrijpen dat ik niets positiefs geef aan iedereen en dat ik heb wat ik verdien. Dus voordat ik naar beneden ga mokken, besluit ik naar boven te gaan om in mijn kamer te gaan liggen, waar mijn dochter me achtervolgt en waar ik mijn man aantref die zich aan het aankleden is.

Dus hij vraagt ​​me hoe het met me gaat en of ik daar ga liggen. Ik leg uit hoe het met me gaat afgezien van het feit dat de pijn al zo ondraaglijk is dat het duidelijk is en ik zeg ja, ik ga in de kamer liggen om te proberen te rusten. Op dat moment hallucineer ik meer dan ik dacht dat ik ooit zou hallucineren, mijn man vraagt ​​me om uit te leggen wat de dwerg had gevraagd als een koninklijk geschenk om het voor hem te gaan kopen. Mijn gezicht moet hebben laten zien wat ik op dat moment echt voelde, woede, frustratie, verlatenheid; Ik vroeg hem of hij me zo en bij de kinderen thuis zou laten.

Zijn antwoord was meer verhelderend dan zijn houding gedurende al die jaren. Ja, ik dacht eraan om de tijd te benutten, de kinderen zullen je niet lastigvallen en de honden minder. De kinderen zullen je niet lastigvallen; mijn vier jaar oude dochter zal me niet lastigvallen, maar ze begrijpt zeker niet hoe ik me voel. Hij ligt nu te woelen en te draaien in het bed waar ik lig en zelfs zijn beweging bezorgt me absoluut onbeschrijflijke pijn. Want het is niet dat het meisje me stoort, het is dat ze een meisje is en je kunt haar niet vragen me niet te willen leren hoe ze salto’s maakt in bed en me per ongeluk laat bewegen of me slaat of gewoon de beweging van de matras maakt dat mijn lichaam trilt van een snijdende pijn waarvan ik maar moeilijk kan herstellen.

Ik voelde me alleen, verlaten, maar toen begreep ik het snel; Het is geen verlatenheid, het is gewoon een misverstand. Hij die hallucineerde toen ik hem vertelde dat mijn eerste echtgenoot me met een crisis achterliet en op reis ging en de kinderen bij zijn ouders achterliet, nu begrijp ik het niet

Leave a Comment