Hvordan til at støtte en elsket, der har fibromyalgi

I dag er der mange muligheder for at håndtere problemer med fibromyalgi. Vi kan nemt finde forskellige fora online, hvor folk deler deres daglige erfaringer, og det bliver nyttigt for en anden person, der står over for en sådan situation.

Hvis din elskede lider af symptomerne på fibromyalgi, er der forskellige måder, hvorpå du kan støtte personen.

Du bør være i stand til at give en sikker følelse til dem, der siger at du er sammen med dem, når de krydser så hårde veje. Det kan se anderledes ud og ikke overbevise dig om din elskede forklarer vedvarende problemer.

Det er sandt, at du ikke kan forstå deres smerte, medmindre du oplever det selv, men hvad du kan gøre er at du kan give dem styrke ved at tale positive ord til dem og ved at motivere dem.

Forstå at den smerte, de undergår, er reel

Nogle mennesker har vane til at tro, at deres elskede bare siger det som en undskyldning uden at forstå den smerte, som den berørte person gennemgår.

Det kan se dumt, men klinisk er der ingen ordentlig procedure til rådighed for at diagnosticere årsagen til fibromyalgi.

Fra udseendet af det vil den berørte person bare være normal, men de vil have alle problemerne i deres krop. I så fald er det den elskedees pligt at tage sig af dem og styrke dem ved at sige motiverende ord.

Hvis du forstår og anerkender, at deres smerte er ægte, kan det ikke hjælpe dem, men det vil være i stand til at give dem en sikker følelse og mental komfort.

Smertefulde situation ændres

For nogle mennesker er fibromyalgi fundet at være sæsonbestemt eller skiftende. Berørte personer kan kun opleve smerter i løbet af natten og nogle mennesker vil kun opleve smerten i løbet af dagen. Så ændrer situationen sig.

Det er nødvendigt at forstå, at fibromyalgi symptomer er sæsonmæssige og kan ændre sig og give den nødvendige støtte, når det kræves. Udsvingene i smerte symptomer kan ske selv i timer.

Personen kan se normalt i de sidste 2 timer, men pludselig vil de finde smerter i deres krop. At forstå, at den smertefulde situation kan ændre sig, vil du være i stand til at give dem den rette støtte, og du vil også være i stand til at blive hos dem og give en hjælpende hånd.

Sammenlign ikke med andre

Normalt vil symptomerne på fibromyalgi variere fra en person til en anden person. Som en elsket bør du være i stand til at forstå det specifikke problem for din ven, partner, ægtefælle osv. Og hjælpe dem.

Det kan ikke være nyttigt at sammenligne med andre. I de fleste tilfælde kan den anden person have evnen til at gøre noget, som din elskede finder svært.

I sådanne tilfælde bør du fortsætte med at motivere dem i stedet for at sammenligne, fordi der også vil være tilfælde, hvor din elskede vil kunne gøre noget, som andre ikke kan gøre. De fleste fibromyalgi patienter vil ikke lide at sammenlignes med andre.

Tal for dem

Fibromyalgi patienter forventer deres kære at tale for dem. Der er mennesker, der vil finde det svært at forstå, at de rent faktisk har noget problem i deres krop.

I så fald være en advokat for dem og tale for dem til de nødvendige mennesker. Forklar dem symptomerne på fibromyalgi og sværhedsgraden din elskede har i håndtering af det.

Når de finder, at der er nogen der tror på dem eller forstår dem, vil det give dem god fred i deres sind. Der kan også være frustrationer ved at forklare om deres problem for alle.

Nogle gange kan de endda handle uhøflige. I så fald kan du være deres stemme og forklare deres problemer og smerte for andre. Ved at gøre dette vil du kunne yde god støtte til dem.

Stop med at give råd, hvis de ikke kan lide det

Nogle mennesker har vane med at rådgive fibromyalgi patienter. Deres hensigt kan være godt, men det kan ikke være meget behageligt for den berørte person.

Nogle råd til dem kan også være forstyrrende. Normalt vil fibromyalgi-patienter have deres eget sæt regler eller gør og ikke ‘for at klare deres tilstand.

Hvis du begynder at give råd, kan det se ud som om du overstyrer noget, som de allerede har. Folk tror, ​​at det vil være meget nyttigt, hvis de giver vejledning til den berørte person i form af rådgivning. Det virker måske ikke for alle.

Kommuniker mere med dem

At forstå deres problem kommer ud af kommunikation. Har hyppig kommunikation med din elskede. Lyt dem forsigtigt og sørg for at give dem god styrke.

Nogle gange vil de ord, du siger til dem, være meget nyttige i dem, der forstår den omsorg og kærlighed, som du viser til dem.

Der har været tilfælde hvor folk mangler kommunikation, og det kan føre til yderligere komplikationer i forholdet.

Fibromyalgi patienter vil have en fornemmelse af, at deres elskede ikke forstår dem godt. Det kan også skyldes, at kommunikationen ikke sker korrekt mellem dem. Ethvert problem i livet kan let sorteres ved hjælp af korrekt kommunikation og forståelse.

Giv en hjælpende hånd

Der kan være nogle opgaver, som fibromyalgi patienter kan finde svært at gøre på grund af deres kropsforhold. Det kan være en sag, hvor de ville have gjort det uden noget problem i fortiden, men på grund af fibromyalgi smerter, kan de måske svært ved at gøre fremad.

I så fald bør du være i stand til at forstå deres problem og give dem en hjælpende hånd, når de rent faktisk har brug for dig. I nogle relationer kan folk ikke udtrykke det til deres kære. Men du kan forstå fra deres handlinger og give en hjælpende hånd.

Det er også din pligt at ikke få dine kære til at føle sig lidt lave, fordi de er blevet ude af stand til selv at gøre den opgave.

Der er mange andre ting, du kan gøre hver dag for at holde hånden, når de har brug for dig. De vil ikke lede efter en kur mod dig for deres problem, men alt de vil lede efter er den kærlighed, som du fortsætter med at hælde på dem, på trods af at de har alle sådanne problemer.

kilde: http: //www.fightfibromyalgia.net/how-to-support-a-loved-one-who-have-fibromyalgia/

Leave a Comment