Jeg Er Lei Av Å Være Syk Med Fibromyalgi

Å ha en kronisk tilstand som fibromyalgi er et problem for deg, spesielt når du har mange andre ting som min. Den vokser og avtar, men den forsvinner aldri, i det minste passer den meg ikke. For øyeblikket må jeg si at det er så alvorlig som alltid. Mitt smertenivå

På grunn av fibromyalgi har det redusert meg så mye at selv min positive holdning lider. Jeg er så syk av å være syk av fibromyalgi. Min eneste flukt er drømmen jeg sover, men nå er smerter i fibromyalgi feilaktig å representere drømmene mine, og nå kan jeg ikke engang slippe unna. Jeg våkner så dårlig at det får meg til å ville skrike bare for å bevege meg. Jeg er like sliten når jeg står opp som da jeg la meg. Hjelpen ser ut til å rømme meg i disse dager.

d70940ed7a55572f684ea451a8a08f84

Få mer trening, det er det de sier. De vet ikke hvor vanskelig det er å gjøre når hver bevegelse får deg til å ønske å få en solbrun med smertene forårsaket av fibromyalgi. 

Når du går en viss avstand, føles ryggraden som om den har kollapset og gått i oppløsning. Jeg gjør det jeg kan, jeg går korte avstander, jeg løfter bena i stolen, men det er vanskelig. Jeg vil at andre skal forstå hvor vanskelig det er å gå ned i vekt. Jeg prøver virkelig. Uten å være så aktiv som du vil, er det en veldig vanskelig ting å gjøre. Jeg vet at vekten min, som ble tatt etter at jeg ble syk, gjør den verre. Det forverrer også mitt selvbilde, som ikke hjelper ting. Jeg skulle ønske jeg kunne miste det, og jeg prøver så hardt.

Ta medisinen din. Det lover jeg, som jeg ble fortalt, men det hjelper meg ikke nok. Jeg savner dem, og jeg var heldig som ikke fikk tilbringe dagen i en ball på bakken, så jeg vet at de hjelper, men de gjør ikke nok. Det må være noe som kan hjelpe meg å gi livet mitt tilbake. Depresjon? Selvfølgelig kjemper jeg mot depresjon. Når ingen deler av kroppen din ikke skader hele tiden, kan du også være deprimert. Jeg tror de av oss som jobber med dette er mye sterkere enn folk tilskriver oss.

Jeg kan ikke engang spise uten å oppleve symptomer. Jeg spiser noe, det får meg til å løpe på do. Det er ingen aspekter ved livet som fibromyalgisykdom eller mangfoldigheten av sameksisterende forhold ikke berører. Du kaller det, det er en dårlig effekt som følger med det. Symptomene lever av hverandre, og de forverrer de andre. Jeg prøver å være positiv. 

Jeg vet at det vil passere, og jeg vil føle meg bedre, men selv da vil jeg ikke føle meg bra. Jeg har lykke til, men det er fremdeles fibromyalgismerter, depresjon, mageproblemer osv. Imidlertid er det bedre tider der jeg kan gjøre mer og glede meg over mer, men hva skal jeg gjøre i mellomtiden? Jeg er utmattet fysisk, mentalt og følelsesmessig. Jeg mister håpet om at det kommer gode dager og at lettelse kan bli funnet. Jeg må ikke la meg være slik, jeg må alltid tro at det er håp, men foreløpig er det vanskelig. Jeg må holde tanken om at dette også vil skje. Jeg håper bare det går fort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *