Jag Är Trött På Att Bli Sjuk Av Fibromyalgi

Att ha ett kroniskt tillstånd som fibromyalgi är ett problem för dig, särskilt när du har många andra saker som mina. Det växer och minskar, men det försvinner aldrig, åtminstone passar det inte mig. Just nu måste jag säga att det är lika allvarligt som någonsin. Min smärtnivå

På grund av fibromyalgi har det minskat mig så mycket att till och med min positiva inställning lider. Jag är så trött på att bli sjuk av fibromyalgi. Min enda flykt är drömmen jag sover, men nu är fibromyalgi smärta felaktigt representerande mina drömmar och nu kan jag inte ens fly. Jag vaknar så illa att det får mig att skrika bara för att röra mig. Jag är lika trött när jag står upp som när jag gick till sängs. Hjälp verkar fly mig i dag.

d70940ed7a55572f684ea451a8a08f84

Få mer träning, det är vad de säger. De vet inte hur svårt det är att göra när varje rörelse gör att du vill få en solbränna med smärtan som orsakas av fibromyalgi. 

När du går ett visst avstånd känns ryggraden som att den har kollapsat och sönderfallit. Jag gör vad jag kan, jag går korta avstånd, jag lyfter benen i stolen, men det är svårt. Jag skulle vilja att andra förstår hur svårt det är att gå ner i vikt. Jag försöker verkligen. Utan att vara så aktiv som du vill är det mycket svårt att göra. Jag vet att min vikt, som togs efter att jag blev sjuk, gör det värre. Det förvärrar också min självbild, som inte hjälper saker. Jag önskar att jag kunde tappa det och jag försöker så hårt.

Ta din medicin. Jag lovar, som jag fick höra, men det hjälper mig inte tillräckligt. Jag saknar dem och jag hade tur att inte tillbringa dagen i en boll på marken så jag vet att de hjälper men de gör inte tillräckligt. Det måste finnas något som hjälper mig att ge mitt liv tillbaka. Depression? Naturligtvis kämpar jag depression. När ingen del av kroppen inte skadar hela tiden kan du också vara deprimerad. Jag tror att de av oss som arbetar med detta är mycket starkare än människor tillskriver oss.

Jag kan inte ens äta utan att uppleva symtom. Jag äter något, det får mig att springa till badrummet. Det finns ingen aspekt av livet som fibromyalgisjukdom eller mängden av samexisterande tillstånd inte rör. Du kallar det, det är en dålig effekt som följer med det. Symtomen matar på varandra och varandra försämrar varandra. Jag försöker att vara positiv. 

Jag vet att det kommer att gå och jag kommer att må bättre, men även då kommer jag inte att må bra. Jag har min lycka, men det finns fortfarande fibromyalgi smärta, depression, magproblem etc. Det finns dock bättre tider när jag kan göra mer och njuta av mer, men vad ska jag göra under tiden? Jag är fysiskt, mentalt och känslomässigt utmattad. Jag tappar hoppet om att goda dagar kommer att komma och att lättnad kan hittas. Jag får inte låta mig vara så här, jag måste alltid tro att det finns hopp, men för tillfället är det svårt. Jag måste hålla tanken på att detta också kommer att hända. Jag hoppas bara att det går snabbt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *