Lady Gaga delar med sig av sin erfarenhet av fibromyalgi

Medicin, egenvård, radikal acceptansbehandling och meditation påverkar Lady Gaga att må bättre.  AFP / ARKIV
Medicin, egenvård, radikal acceptansbehandling och meditation påverkar Lady Gaga att må bättre.

Den amerikanska skådespelerskan och sångerskan Stefani Joanne Angelina Germanotta, mer känd som  Lady Gaga , delade att den psykologiska ångest, härrörande från en traumatisk episod, fick henne att diagnostiseras med fibromyalgi,  en sjukdom som orsakar smärta och muskelsensitivitet .

2017 visade Gaga hur hon levde igenom muskelsmärtor som hon genomgick med fibromyalgi, detta genom dokumentären Gaga: Five Foot Two, regisserad av Chris Moukarbel, medan hon de senaste dagarna förklarade för InStyle-publikationen att  medicinering, egenvård, Radikal acceptansbehandling och meditation hjälper dig att må bättre . Https://giphy.com/embed/3o6ZtdT0DnZ4bx0mmA

“Jag tror att det tog lite tid att ångra de saker som har hänt mig, och jag kunde inte vara arg på mig själv för den tid det tog mig”, säger skådespelerskan för modetidningen, där hon tillade att hon vid den tiden var deprimerad och jag kände att jag blev galen.

” Jag vill göra mycket mer filantropi. Jag vill hjälpa till att finansiera mer forskning om fibromyalgi och kronisk smärta och neuropati genom att sätta ihop ett team av läkare. Jag har många förhoppningar och drömmar. Vad jag verkligen kommer att uppnå har jag ingen aning om, men jag vet att jag kommer att göra det med de människor jag älskar “, framhöll vinnaren av Oscar för bästa originallåt 2019, för låten Shallow, från bandet A Star Is Born.

  • Lady Gaga, Maluma och andra stjärnor kommer att hålla en solidaritetskonsert för COVID-19

Under intervjun uttryckte sångerskan också sin önskan att bli mamma och tillade att det är otroligt vad en kvinna kan göra: ”Vi kan hålla en människa inne och få den att växa. Sedan kommer han ut och det är vårt jobb att hålla honom vid liv. “

Under de senaste dagarna och för att fortsätta hjälpa de mest utsatta människorna av  COVID-19 , tolkade Bad Romance och Born This Way, tillsammans med Världshälsoorganisationen (WHO), konserten Together at Home ”, Där figurer som Andrea Bocelli, J Balvin, Maluma, Billie Eilish, Elton John, John Legend, Chris Martin, bland andra presenteras.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *