Hvordan føles hånd smerter og fibromyalgi?

Håndpine og fibromyalgi  
Har du smerter i din hånd og fibromyalgi? Smerter i ekstremiteterne er almindelige i fibromyalgi og er undertiden overset på grund af de andre fælles områder af fibro kropssmerter. Det kan være svært at skelne forskellen mellem smerte, der er forårsaget af fibromyalgi, nervesmerter eller smerter, der er afledt af en anden tilstand som enhver form for arthritis. 
Hvordan føles håndens smerte og fibromyalgi?

Selvfølgelig kan du både have fibro og arthritis lidt smerte. Håndens smerte kan komme fra en anden tilstand, men i interesse for håndsmerter og fibromyalgi og de mange spørgsmål der opstår, vil vi fokusere på smerten i hånden som følge af fibromyalgi. 
Med smertestillende fibromyalgi vil det være mere relateret til nerver, sener og udløserpunkter. Der kan dog også være andre relaterede årsager.
Smerter relateret til hænderne kan opstå, når du bruger hænderne eller ej. Smerter kan opstå, når man når og henter et objekt. Selv et let objekt. Fordi musklerne i vores hænder er forskellige fra dem i vores ben eller arme, kan smerten føle sig som om den er mere i knoglerne end fingrene end i muskler og sener i leddene. Denne lette taktile fornemmelse kan også komme fra allodyni. Ændringen i blodgennemstrømning til hænder eller nervesmerter kan også være forværrende faktorer. 
Ofte er det, du oprindeligt føler, mere en “følelse” end en øjeblikkelig smerte. Du kan så have en form for smertebestråling, og igen kan dette rejse langs nerver, sener, ledbånd og de omkringliggende led. Dette kan forårsage svaghed i hænderne, rejse til håndled, underarm og skulder afhængigt af de involverede udløsningspunkter. 
Mange gange starter smerten virkelig i overarmen eller skulderen og udsender derefter ned til hænderne. Den nederste del af underarmen kan føle smerte og endda “hævet”. Dette kan forværre enhver samvittighed som karpaltunnelsyndrom. 
Aktiveringspunkter kan være latente eller aktive. Når de er aktive og strålende er, når du føler disse mærkelige fornemmelser og udstråler den type smerte langs hele armen, bicepsområdet og derefter underarmen og hænderne. Igen skal vi undgå for meget gentagne bevægelser, når disse områder er ømme og knuste. Let massage eller myofascial frigivelse i hele den øvre del af kroppen kan være nyttig. 
Du kan også lide med karpaltunnelsyndrom, som kan strække sig fra underarmene ned i håndled og hænder.

Vanskeligheder med dagliglivets aktiviteter? 
Som angivet kan gentagen brug øge smerten i hånden af ​​fibromyalgi. Daglige aktiviteter som at skrive og / eller skrive på en computer eller mobiltelefon kan forværre smerten. Løft genstande og overkompensere ved hjælp af hænder eller fingre mere end armene eller styrken af ​​overkroppen kan også øge smerten. 
Nylig forskning har også vist en sammenhæng mellem fibromyalgi og lemmer smerter. Blodstrømmen i hænderne kan for eksempel fjernes fra hænderne, når bevægelsen sker i en anden del af kroppen. Jeg har set dette under træning eller livets daglige aktiviteter.
Dette kan også ske, når vi udsættes for toksiner i miljøet eller klimaændringerne. For vores øvelses- og bevægelsesprotokoller foreslår jeg altid iført handsker, når hænderne er kolde under træning og ved sengetid. Ja, hold et let par handsker til din seng om natten, kolde hænder kan være en anden skærpende faktor for at forhindre, at du falder i søvn. 
Vedligeholdelse af overkroppens styrke på ethvert niveau er muligt for hver enkelt af os er så vigtigt. Ligesom manglen på styrke i benene kan påvirke leddene i knæ og ankler, kan manglende styrke i overkroppen øge smerten i hænderne. Og som en påmindelse skal du altid bære genstande tæt på kroppen. Undgå at udvide dine arme og hænder for langt væk fra et sikkert bevægelsesområde. 
Har du problemer med følgende?: 
Åbning af krukker, bildøre eller skuffer. 
Smerter når det bare hviler på dine hænder eller underarme? 
Gribende genstande  
Fjernelse af tøj fra vaskemaskinen  
Skæring og tilberedning af mad  
Brug af redskaber til at  
binde skoene til at 
arrangere de  
hårbærende købmandsposer, der  
gør sengen i stand til at  
tage en kost eller et vakuum, der  
trækker et stikkontakt fra en stikkontakt.  
Der er mange gode måder, men også mange mindre måder, vi er afhængige af om brugen af ​​vores hænder …. 
Derfor ved vi som andre dele af fibrolegemet, at der ikke er nogen hurtig løsning, fordi vi bruger og er afhængige af vores hænder i så mange daglige livsaktiviteter, jeg synes det er klogt at beskytte dette område så meget som muligt . Jeg kan huske for et år siden, da mine hænder var særlig smertefulde til det punkt, at jeg gik til en af ​​mine kiropraktorer, der var meget bekymret. 
Og hvad med et håndtryk? Har du nogensinde bemærket, at nogle mennesker kan lide at udøve deres magt ved at ryste hænderne for hårdt? Og med fibro kan du føle, at du knuste dine hænder og fingre. Det gjorde jeg for nylig, og “håndtrykets” følelse syntes at tage for lang tid. 
Som praktiserende læge bruger jeg ofte mine hænder, og selvom jeg har brugt flere gentagne bevægelser i mit arbejde, er det virkelig ikke fornuftigt for mig, at denne smerte ville være så ødelæggende for ikke at kunne bruge mine hænder fuldt ud uden ubehagelig smerte. Det tog mig lang tid at indse, at det var en del af fibromyalgi, ikke arthritis. Hertil kommer, at det ved hjælp af faldet i gentagne bevægelser har hjulpet det med mere øjeblikkelig smerte. 
Igen er det vigtigt at huske på, at selv om vi skal opretholde så stor styrke som muligt i vores overkrop, kan denne type smerte forekomme ikke på grund af manglende styrke, men blot som en del af symptomerne inden for fibromyalgi og især håndpine og fibromyalgi

Er der hjælp til min smerte fra hånden af ​​fibromyalgi? 
Selv om vi ved, at smerte i ekstremiteterne kun er en del af livet med fibromyalgi, kan vi bruge flere værktøjer til at formidle og endda minimere smerte og / eller forhindre det i at blive værre. Som sagt tidligere, når smerten i din hånd bliver svækkende, skal du forsøge at afstå fra gentagne bevægelser som skrivning / skrivning. Giv dine hænder en pause i et par dage, hvis det er muligt. 
Prøv at bære kobberpressionshandsker. Det har vist sig, at kobber, der anvendes i slid og kompressionstøj, reducerer smerte; Det er værd at prøve !! Jeg bærer kobber tøj, tøj og handsker. Jeg synes det er en god investering til langvarig brug.
Se overkroppens øvelser på min facebook side, FibroFitPeople1. Disse kan hjælpe konditionering af overkroppen, som igen vil hjælpe din hånds smerte og fibromyalgi. Husk, at de udløsningspunkter, der udstråler, starter ofte øverst på bagsiden, nakke og skuldre. 
Prøv nogle naturlige smertelindrende terapier, såsom et par spiseskefulde. af epsom salte. Sæt dine hænder i en stor skål med Epsom salte (prøv at tilføje en teskefuld af ingefærrotpulver som vist til fodbadet på binyrebarkspartikelsiden her på hjemmesiden) 
Opvarmningsfornemmelsen af ​​ingefærrotpulver føles virkelig godt. Generelt vil det vare omkring 15-20 minutter efter blødning. Bare sørg for at holde ingefær rodpulver væk fra øjnene. 
Indarbejde nogle håndøvelser. Forøgelsen af ​​blodgennemstrømning og ilt er god for alle dele af vores krop. Tag en lille skumkugle eller stræk fingrene forsigtigt tilbage med den modsatte hånd. 
Lisa FG. 
kilde: http:? //privatemedical247.com/como-se-siente-el-dolor-de-mano-y-la-fibromialgia/ fbclid = IwAR26KFcFP2u8H1YeHlTAamullvTFtz2Lw2Mym8lrOQg6AK342VxA0P7aTzc

Leave a Comment