Virkningerne af fibromyalgi på benene. Forbindelse mellem Fibro og ben Pain

Benpine og fibromyalgi – forbindelsen

Fibromyalgiens karakteristiske varemærke er grænseløs smerte, herunder legpine. Legpine og fibromyalgi kan variere fra individ til individ, men kan fremstå som skarpe smerter, en kedelig smerte, dyb pine eller en større del af en bankende fornemmelse.

Legpine og fibromyalgiforeninger

Legpine identificeret med fibromyalgi kan skabe i ledbånd, muskler eller sener, der omfatter leddene. På trods af det faktum, at smerten viser sig i disse regioner, intensiveres fornemmelsen af ​​problemer i plage, der forbereder sig af det sensoriske system, som det er angivet af American Fibromyalgia Syndrome Association.

Forskellige manifestationer, der forårsager benpine, der er identificeret med fibromyalgi, indbefatter kæftende benforstyrrelse og døddom eller rystelser i de fjerneste punkter. Fibromyalgi påvirker et sted i området fra 2% til 4% af de amerikanske voksne, en stor del af dem damer.

Fibromyalgi er ikke forstået, og der findes ingen kur til trods for, at dets indikationer kan overvåges ved hjælp af et udvalg af konventionelle og valgmulige behandlinger, sammen med livsforandringer.

Fretful leg lidelse

En gennemgang, der blev distribueret i Journal of Clinical Sleep Medicine, viste, at personer med fibromyalgi sandsynligvis vil skabe ivrig benforstyrrelse, et neurologisk problem, der beskrives ved bankende eller andre svært overskuelige indtryk, der gør et vildt ønske om at bevæge benene. Fornemmelserne aftager normalt om aftenen og spredes om morgenen. De kan ske i 1 eller begge ben.

Ved at flytte deres ben kan personer med angstbetændelse opdage lindring fra smerten og andre offensiv følelser. Under alle omstændigheder har hvile også en tendens til at forstyrre benfornemmelserne, hvilket gør det svært at hvile, som angivet af National Institute of Neurological Disorders and Stroke (NINDS).

Specialister fandt ud af, at 33% af studiemedlemmerne med fibromyalgi desuden havde forstyrret benforstyrrelse, mens kun 3% af dem uden fibromyalgi havde lidelsen.

Exasperates hvile angiver en anden regelmæssig bivirkning af fibromyalgi, og analytikere sagde, at mange personer med fibromyalgi kan tilregne afbrydelsen til ivrig benforstyrrelse.

De fleste lægemidler med ængstelig benforstyrrelse koordineres ved lettere angivelse, som angivet af NINDS. Livsforandringer, der kan mildne ivrig benforstyrrelse identificeret med fibromyalgi, kan indeholde begrænsende koffein, tobak og væskeforbrug. Tager kosttilskud, for eksempel jern, magnesium og folat kan også hjælpe med at reducere benpine, der er identificeret med fibromyalgi og forstyrret benforstyrrelse.

Træne, omfavne et normalt eksempel på hvile, og opvarmningspuder kan ligeledes hjælpe med at mindske pine.

neuropati

Neuropati forårsager rystelse eller smerte i de fjerneste punkter, herunder fødderne. Nogle få patienter med fibromyalgi kan virkelig have et beslægtet problem, der er kendt som lille fiber polyneuropati (SFPN), som det fremgår af en anmeldelse udstillet på et møde i American Neurological Association.

Specialister opdagede 46% af patienterne med fibromyalgi havde SFPN, hvilket er en slags fringe neuropati, der er noget af tiden behandles.

“Dette giver en del af hovedmålbeviset for en komponent bag nogle få tilfælde af fibromyalgi, og at skelne mellem en grundlæggende årsag er det første skridt i retning af at opdage bedre medicin,” siger Anne Louise Oaklander, en partnerlærer i neurologi ved Harvard Medical School og studere skaberen.

SFPN forårsager tortur, ligesom fibromyalgi, men har test, der kan tilbyde et autoritativt fund, hvilket ikke er tilfældet med fibromyalgi.

Delikat fokuserer

Personer med fibromyalgi skaber regelmæssigt sarte agonyfokuser, ellers kaldet triggerfokuser, der findes i benene. Hver enkelt person har 9 sæt fokuser på kroppen, der kan forårsage smerte, når de klemmes, som angivet af WebMD. På benet kan følsomme fokuser skabe inden for hvert knæ og på hoften lige bag hoftebenet.

En rimelig fibromyalgianalyse opstår, når en mand møder plage mindst 11 delikate pinefokuser, på trods af det faktum, at antallet af og til er nu og da mindre, som angivet af WebMD. Legpine identificeret med fibromyalgi kan forekomme, når udløseren fokuserer på at forårsage plage på territoriet.

Legpine og fibromyalgi behandling

Behandling for benpine og fibromyalgi kræver normalt en grundig tilgang med en blanding af medicin og livsstilændringer, der skal reducere pine og øge personlig tilfredshed.

Medikamenter, der er foreskrevet for fibromyalgi, omfatter smertestillende midler, f.eks. Tylenol eller ikke-steroide beroligende stoffer (NSAID’er, for eksempel Advil. NSAID’er, virker ved at nedsætte fibromyalgi-relateret irritation og reducere en bankende smertefuldhed. Vær det som muligt, langvarig brug af smertestillende midler kan medføre fysiske reaktioner, for eksempel væske vedligeholdelse, hypertension og problemer med mave, nyre eller hjerte.

Opiater er til tider godkendt, men der er ikke nogen bekræftelse på, at lægemidlet lindrer benpine identificeret med fibromyalgi, ifølge National Institute of Arthritis og Musculoskeletal and Skin Diseases (NIAMS). Også opiater overfører kritiske farer ved fiksering og mishandling.

Livsforandringer er 1 af de mest ideelle kurser enkeltpersoner med benpine og fibromyalgi kan overvåge smerte. Overvågning af problemer, f.eks. Forfærdelig benforstyrrelse, er grundlæggende for at garantere kvalitet.

Tilnærmelser til energi til fredfyldte hvile omfatter at opbygge en generel hvileplan, praktisere på en ung time på dagen og holde sengen til døsning som den var. At kigge på internettet eller læse en bog i sengen kan holde cerebrum bevidst og gøre det svært at hvile. At gøre en afslappende før-sov tid rutine kan ligeledes hjælpe dig med at nikke ud. Rydning op eller afstemning til at slappe af musik hjælper dagen sløret væk fra almindeligt syn og psyken løsner sig.

At gøre en pointe for at få nok motion er en anden vigtig måde at leve variabel på, muligvis det mest afgørende for at overvåge legpine og fibromyalgi, som angivet af NIAMS. At kæmpe gennem pine og svaghed for at få hjertet til at pumpe, gå ud på en tur eller cykle, kan styrke stor hvile og desuden mildne plage.

Da fibromyalgi har en brændende del, kan en spise rutine rig på økologisk produkt, grøntsager og hele korn bidrage til at mindske indikationer. Mange personer med fibromyalgi har næringsfølsomheder, uanset om de er med gluten, mejeri, æg eller tilsætningsstoffer, som angivet af WebMD. Ved at holde en næringsdagbog for at skelne mellem næringsmidler, der udløser smerter i benene, kan det hjælpe med at håndtere bivirkningerne.

For at gøre madlavning med sund næring mindre krævende, køb mad dyrket fra jorden, der er som nu skåret eller vasket. Indkøb af arrangeret næring fra en karakteristisk eller velgørende næringsbutik kan ligeledes være en kontrasterende mulighed for madlavning. Pas på at gennemgå fastsættelseskort i lyset af det faktum, at lejlighedsvis arrangerede næringsmidler har tænkelig pine, der medfører fikseringer, uanset muligheden for at de udrådes som lyd.

kilde: 
http://fibrowomen.com/effects-of-fibromyalgia-on-legs-connection-between-fibro-and-leg-pain/

Leave a Comment