Morgan Freeman og andre berømtheder med fibromyalgi tale modigt om deres sygdom

Fibromyalgi er en af ​​mange sygdomme, der ikke forstås. Symptomer omfatter generaliserede muskelsmerter, træthed og problemer med tænkning og koncentrering samt hukommelsesproblemer (også kendt som “kognitiv tåge”).Omkring 5 millioner amerikanske voksne lider af fibromyalgi, ifølge videnskabelige skøn. Fibromyalgi ledsages ofte af andre sygdomme, der forårsager kronisk smerte. Diagnosen er baseret på symptomer og er etableret efter eliminering af andre sygdomme, der har lignende symptomer. Behandling involverer normalt medicin, psykoterapi og livsstilsændringer.

Blandt de millioner af patienter med fibromyalgi er der berømtheder, der har talt offentligt om deres sygdom. Disse modige berømtheder delte deres følelser om denne sygdom – og det er en daglig kamp. Nogle af dem måtte endda holde karriere i venteposition, fordi symptomerne var uholdbare.

Her er 5 berømtheder, der har talt offentligt om deres fibromyalgi:

Jo Gæst

Jo Guest er en tidligere britisk model, hvis karriere er blevet påvirket af fibromyalgi. Som det ofte er tilfældet, fandt lægerne ikke straks Jos problem. Hun sagde i et interview på sættet om   This Morning   : Når du kommer ud af hospitalet og du bliver fortalt, at alt er fint, skal du være glad, men jeg vil ikke fortælle, at alt er fint – jeg vil bare at vide, hvad der er galt med mig.

Jos symptomer var så vigtige, at hun måtte holde op med at arbejde. I 2008 blev diagnosen bekræftet – den mystiske sygdom var faktisk fibromyalgi.

AJ Langer

AJ Langer, kendt for sin rolle som Rayanne Graff i tv-serien “Angela, 15”, begyndte at opleve symptomerne i løbet af sin barndom. Smerten fik ham til at vælge biografen i stedet for sporten. Hendes mor led også, men lægerne troede ikke, at Allison lider af den samme sygdom.

Gettyimages

Skuespilleren fortalte   Lifescript   : Lægerne troede jeg opdagede smerten. Under et besøg hørte jeg en læge fortælle min mor, at jeg foregik. Mine symptomer blev bedre for mig, og jeg levede et helt år med smerte, feber og maveproblemer. Det var da, at vi endelig diagnosticerede 

fibromyalgi.

Sinead O’Connor

I 2003 tog Sinead O’Connor en pause i sin karriere dels på grund af hans fibromyalgi. To år senere overraskede hun alle sine fans ved sit comeback.

Gettyimages

Sinead fortalte   HOTPRESS  : Fibromyalgi er ikke helbredt  . Men hun er håndterbar. Jeg har en høj smerte tærskel, som hjælper mig – men det er det træthed aspekt, der giver mig den mest smerte. Du kommer dog til at kende dine grænser, så du kan arbejde og planlægge din dag. Tilstanden er naturligvis forværret af stress. Du skal derfor forsøge at føre et roligt og fredeligt liv.

Morgan Freeman

Gettyimages

Morgan Freeman begyndte at mærke symptomerne på fibromyalgi efter en bilulykke. Selv om han er nødt til at opgive visse lidenskaber, såsom sejlsport og ridning på grund af sygdom, har han stadig et positivt udsigter. Han fortalte   Esquire   : Jeg er nødt til at gå videre til andre forestillinger om mig selv. Jeg spiller golf. Jeg arbejder stadig. Og jeg er tilfreds bare ved at gå på jorden.

Lady Gaga

Gettyimages

Lady Gaga har lider af fibromyalgi i årevis og har besluttet at afsløre det først for nylig:

✔

Lady Gaga @ladygaga

I vores dokumentarfilosofi handler #chronicillness #chronicpain w / is #Fibromyalgi.Jeg ønsker at hjælpe med at øge bevidstheden og forbinde folk, der har det. 28.1K 4:49 PM – 12. september 2017 Twitter Annonceringsinformation og privatliv 10.5K mennesker taler om dette

Sangeren er en af ​​de berømtheder, der havde modet til at tale åbent om denne smertefulde sygdom. Vi håber, at deres indsats vil give stemme til andre mennesker, der lider af den samme sygdom, og at det vil give folk mulighed for at se endnu en gang på fibromyalgi 

kilde: https: //fabiosa.fr/lbwkr-5254-med-morgan-freeman-et-d-autres-celebrites-atteintes-de-fibromyalgie-parlent-courageusement-de-leur-maladie/

Leave a Comment