Mysteriet om fibromyalgi er endelig løst! Venligst dele disse oplysninger med nogen, du kender!

I mange år har patienter med fibromyalgi lidt en uforklarlig smerte, som mange læger troede var simpelt psykologiske eller “i deres hoveder”, og mysteriet med fibromyalgi blev løst.

Ofrene for fibromyalgi er nu valideret. Forskerne isolerede den største kilde til smerte hos disse patienter på de usandsynlige steder – overskydende blodkar i hånden. 
Disse overskydende blodkar er en særlig type nervefibre, der kaldes arteriole-place (AV) shunts. De thestudy forskere udgivet i smerte medicin journal undersøgt huden på hånden af ​​en patient, der havde en mangel på sensoriske nervefibre, hvilket forårsager et mindre respons på smerte. Derefter undersøgte de hudprøver fra hænderne på andre fibromyalgi patienter og fandt en stor mængde shunts.

Siger Dr. Frank L. Rice, neuroscientist,

Vi har allerede troet, at disse nerveender kun har været involveret i regulering af blodgennemstrømningen på et underbevidst niveau, men her er der tegn på, at blodkarets opsigelse også kunne bidrage til vores bevidste følelse af berøring … og også smerte.Denne dårligt kontrollerede blodcirkulation kan være kilden til muskelsmerter og ømhed og følelsen af ​​træthed som følge af mælkesyreopbygning og lave niveauer af fibromyalgibetændelse hos patienter. Dette kan igen bidrage til hyperaktivitet i hjernen.

Indtil da blev AV shunt-fibre kun anset for at være ansvarlige for regulering af blodgennemstrømningen. Nu er det blevet opdaget, at der er et direkte spor mellem disse nerver og helkropssmerte, at mange patienter lider af fibromyalgi, så nu kan vi fortælle mysteriet om fibromyalgi løst.

Denne opdagelse kan føre til fremtidige effektive behandlinger for sygdommen, da nuværende behandlinger som narkotiske analgetika, anti-epileptiske lægemidler og anti-depressiva har undladt at bringe lindring til millioner af patienter.

Derudover kan dette gennembrud føre til løsning af andre langvarige problemer med denne mystiske sygdom, såsom svækkelse af træthed, ekstrem smerte i hænderne og andre specifikke punkter i kroppen, og hvorfor det kolde vejr synes at forværre symptomerne .

source:http://stayfitwithus.com/2018/05/31/fibromyalgiens-mysterium-er-endelig-lost-venligst-del-disse-oplysninger-med-alle-du-kender/

Leave a Comment